hopes and dreams

Prinsessan får inte altd sin prins på en vit springare..
Det är bara i drömmarna och sagorna som sådant händer...

Och i mina serer försts

Antar att det aldrig kommer att hända i verkligheten

När ska man sluta hoppas och sluta drömma och inse att verkligheten ser helt annorlunda ut?

När sa man sluta tro att kärlekscener i serier kommer infnna sig i våran trista vardag?

När ska man bara inse och ge upp på sago historian.

godnatt

Puss o Kram

Hade en otroligt rolig kund idag som avslutade samtalet med puss o kram. Puss o kram till en csr på kundtjänst?! Jaja han gjorde min dag :)  Och han måste ha vart nöjd med våra tjänster iaf :)

(bild snodd av cammie)
Har suttit  på jobbet sen 2 och det har nästan inte ringt ngt alls så jag och rebecka har suttit och pratat massa skit bara hela tiden :) Men det går lika bra det. Eftersom det andra som gjorde jobbet så roligt förut inte är tillåtet längre för en TL är liiite sur över det men vad ska man göra?! Dock gjorde det så jobbet gick på ett kick varje dag. Så tråkigt är det..

Nu ska jag ställa mig och sortera ihop lite kläder och lägga in i byrån och garderoben så att vi får plats i sängen här hemma för just nu så ligger alla kläderna i sängen (efter en tvättdag) Sen kanske kanske jag ska ställa mig och damsuga lite med om jag orkar men kan inte lova allt för mkt då jag är riktigt trött just nu natten och förmiddagen har satt sina spår i både huvud och ögon tror jag.

Imorgon jobbar jag bara mellan 9 och 3 iaf då det är röd dag så det ska bli skönt och sen ska jag och B till Patricia och öva lite hundkurs och sådär :)

Städdags!

Sarah

2009

Nytt år nya möjligheter...
Är inte den frasen lite väl klishig?

Okej lite update på tillvaron är att jobbet går kalas! Jag har vunnit en resa till New Tork! Dä ni genom att vara den första som sålde 15 canal+.  Once in a lifetime opportunity kanske! Längtar!
Och att Baileys är en guds gåva typ nej men bättre hnd får man leta efter! Hon lär sig superfort och är supersmidig att ha med sig och är helt enkelt världens bästa. Det som är mindre bra är att Rebus är hallt igen och har blivit behandlad nu så på fredag ska vi in igen för återbesök.. Hoppas på det bästa! Och sist men inte minst så är det toppen mellan mig och magnus nu! :)

Så vi hoppas på ett super 2009 med tävlingar, utställningar, jobb, lgnh och massa magnus :)


Sarah

RSS 2.0